Velkommen indenfor

Kære ven,

At leve fra hjertet… Har du tænkt over at de store, universelle sandheder, altid er så utrolig enkle og ligetil? Ofte når noget er meget enkelt, tager vi mennesker det ikke rigtig på alvor, eller kan nærmest ikke engang se det. Du ved det der med at ikke se skoven for bare træer? Vores intellekt fnyser lidt når noget bliver for enkelt, og gnider sig i hænderne når det får udvikle noget konceptuelt, teoretisk og helst en smule kompliceret.

Størst af alt er kærligheden.

Det kan da ikke være så enkelt?! Eller kan det? Jesus talte i meget enkle vendinger og brugte altid let forståelige symboler og fabler når han talte til mennesker om livet og Guds kærlighed. Han sagde til og med at vi skulle blive som børn for at forstå hvad livet faktisk drejede sig om. Kan det ligge noget i, at sandheden ikke er noget vi logisk hverken kan forstå eller forklare, men bare kan opleve og erfare?

Nyd øjeblikket og tag en beslutning om at leve enkelt, leve med hjertet først. Erfare, i stedet for spekulere. For det er nemlig noget hjertet kan.

Line Neesgaard
Webkirketeamet