Slide 1 - Lorem ipsum

Text lorem ipsum dolor sit amet

Slide 2 Title

Text can be aligned left/right/center


Du kan følge med ved at klikke på udsendelsen herunder inden de anførte tidspunkter.

Et varmt og åbent fællesskabImage
Klik på billedet for daglig inspiration!
Tank op din trosbeholder.

Image
Klik på billedet for at se nogle fysiske fællesskaber du også kan besøge.

Image
Klik på billedet for at se hvad du gik glip af. På webkirke mødes vi hver uge.

Webkirke er til for dig

Vi er et inkluderende fællesskab der bygger på Jesus Kristus og den bibelske fortælling.
Webkirke er ikke en ny kirke, men et netværk og fællesskab på tværs af ståsted, hvor den bibelske fortælling er grundlaget for inspiration og retning.
Webkirke er for dig der er nysgerrig på hvad den kristne tro kunne gøre for dig eller som har spørgsmål om liv, tro og eksistens og som måske har det svært med de etablerede kirkestrukturer. Vi ønsker at inspirere dig til en levende kristen tro, eller vise vej til hvad den tro kan gøre for dig.
Webkirke er et åbent fællesskab online - og offline. Webkirke kan sammenlignes med en åben Facebookgruppe hvor alle kan deltage og være med. Projektet er funderet på den kristne tro og forankret i Adventistkirken i Danmark som et tilbud på tværs af ståsted. Lad os høre fra dig om du har spørgsmål eller ønsker at tale med en præst. Du kan skrive til os på kontakt@webkirke.dk

Mød webkirke teamet

Her kan du læse mere om os, hvordan ting produceres og hvordan du selv kan engagere dig.

For at fastholde og udvikle webkirkens vision, består den daglige visionsgruppe kun af 3 personer. Alle strategiske tanker er dog forankret i en langt større gruppe der giver råd, vejledning og refleksion.

Visionsgruppen består af:
Jan-Gunnar Wold – er præst og webkirkens daglige leder. For Jan-Gunnar står hensynet og kærligheden til det enkelte mennesket altid i centrum.

Henrik Jørgensen – er præst og daglig leder af webkirkens kursusportal Inspirate.dk. Henrik har en passion for at se Guds kærlighed igennem Bibelens store fortælling.

Line Neesgaard – arbejder med design og medieproduktion og har i en årrække være levende engageret i utraditionelle kirkefællesskaber. Line brænder for at kommunikere ubetinget kærlighed til hele mennesket, ikke bare vores logik og tanke.