Forbøn er sundt

Vi har alle strøm i huset, strøm på telefonen og strøm på powerbanken eller bilen. Kampen om at få opladet er den moderne aktivitet, hvor vi gerne skubber andre til side for at finde et ledigt USB-stik i lufthavnen. At løbe tør for strøm fremkalder angst og ubehag. At være uden strøm en weekend er for unge mennesker lig med en tur på en øde ø.

Mennesker søger også stilhed og ro for at lade de indre batterier op. Man tager på Yogatur og Tid til ro. Det indre liv skal passes. Når man tror på Jesus, indebærer det troen på nogle kræfter, der er langt ud over ens egen tilværelse. Bibelen fortæller om en Gud, der ønsker at komme i kontakt med os, en Gud, som vi kan bede til. En vi kan fortælle alt i vores indre liv, som vi næsten ikke fortæller andre mennesker. Men nogle gange synes Gud meget langt væk, og vi kan have svært ved at koble os op til himmelen. Det er her “forbøn” kommer ind. Når andre beder for dig, betyder det ikke, at Gud lytter mere til andre end til dig, men det gør alligevel noget, når andre beder på dine vegne. Det gør også noget for dit eget liv at vide, at der er nogle andre, der henvender sig til himmelske kræfter på dine vegne. Forbøn er en bibelsk øvelse. Det er sundt. Det er godt. Det kan være nødvendigt, og det kan hjælpe dig igennem kriser. Gud lytter, når hans navn påkaldes i oprigtighed.

Vi får mange henvendelser fra seere om forbøn. Det kan være kriser, man oplever, sygdom eller udfordringer, som er svære at håndtere. Teamet bag webkirke læser hver eneste mail fra seere om forbøn, og vi beder for dem, som skriver til os! Men vi kunne godt tænke os at have flere til at bede for dem, som skriver ind til os. Har du lyst til at deltage i en sådan “bedegruppe”, hører vi gerne fra dig! Og husk, har du brug for forbøn, så fortæl at skrive til os! Vi arbejder videre på, hvordan vi kan forbedre denne tjeneste i webkirke i fremtiden!