Webkirke

Aftenkirke

Musikvideoer

WEBKIRKE 17. februar | Og Jesus sagde: Derfor, enhver der hører disse ord…

WEBKIRKE 2. december | Lignelsen om arbejderne i vingården

WEBKIRKE 25. november | Lignelsen om den uærlige godsforvalter

WEBKIRKE 11. november | Lignelsen om farisæeren og tolderen.

WEBKIRKE 4. november | Lignelsen om det voksende korn og om sennepsfrøet

AFTENKIRKE | 09. februar 2024 | Guds plan for dyr og planter

AFTENKIRKE | 26. januar 2024 | Jesus – den gode hyrde

AFTENKIRKE | 29. december 2023 | Vær velkommen Herrens år

AFTENKIRKE | 22. december 2023 | Gaven til menneskeheden

AFTENKIRKE | 15. december 2023 | Kært barn har mange navne

AFTENKIRKE | 08. december 2023 | Maria – mor til Jesus

AFTENKIRKE | 24. november 2023 | For Gud er alting muligt

Kom med på en kronologisk rejse gennem Bibelen fra start til slut. For hvor skal man begynde, hvis man ikke kender fortællingerne i Bibelen? Det savnede vi, og derfor har vi besluttet os for at lave en podcastserie på ca. 40 afsnit.

Vi har lavet den specielt til dig, som ikke kender Bibelen meget godt. Når vi selv har læst fortællingerne igen for at finde den røde tråd, er der kommet aha-oplevelser for os – og dem glæder vi os til at dele med dig!

Allerede nu kan du søge efter Den store fortælling på Spotify, Apple Podcasts eller hvor du plejer at høre podcasts. Her kan du høre en smagsprøve og abonnere på podcasten, så er du sikker på ikke at gå glip af nogle afsnit af fortællingen. Første afsnit i fuld længe kommer ud på i dag, torsdag 1. februar 2024. Vi vil selvfølgelig sætte pris på en stjerne vurdering eller kommentar i din podcastapp, så podcasten kommer ud til flest muligt. Du kan også lytte med på denstorefortælling.nu. Vi høres ved!

Kom med på rejsen her