Velkommen indenfor

Kære ven

At leve med hjertet… Har du tænkt over, at de store, universelle sandheder altid er utroligt enkle og ligetil? Men når noget er meget enkelt, tager vi mennesker det ofte ikke så alvorligt, – vi kan måske ikke en gang få øje på det. Du ved, det der med ikke at se skoven for bare træer? Vores intellekt fnyser lidt, når noget bliver for enkelt, men gnider sig veltilfreds i hænderne når noget kan gøres abstrakt, teoretisk og helst en smule kompliceret.

Størst af alt er kærligheden

Det kan da ikke være så enkelt?! Eller kan det? Jesus talte i meget enkle vendinger og brugte altid let forståelige symboler og eksempler, når han fortalte mennesker om livet og Guds kærlighed. Han sagde til og med, at vi skal blive som børn for at forstå, hvad tilværelsen reelt drejer sig om. Er det mon sådan, at sandheden ikke kan hverken forstås eller forklares med logik men kun personligt opleves og erfares?

Nyd øjeblikket lige nu og tag en beslutning om at leve mere enkelt og med hjertet først og fremmest. I stedet for at spekulere eller overtænke, så beslut dig for at opleve og erfare. Det er det, dit hjerte kan, – vil du give det lov?

Line Neesgaard